Viewer

Make sure you choose the correct software version by selecting the Brainlab logo in the bottom corner of the corresponding software

Pravne napomene

Autorsko pravo

Ovaj priručnik sadrži informacije zaštićene autorskim pravima. Nijedan dio ovog priručnika ne smije se reproducirati niti prevoditi bez izričitog pisanog dopuštenja tvrtke Brainlab.

Zaštitni znakovi tvrtke Brainlab

 • Brainlab® je zaštitni znak tvrtke Brainlab AG.

 • iHelp® je zaštitni znak tvrtke Brainlab AG.

Zaštićeni znakovi drugih proizvođača

 • Microsoft®, Windows®, ActiveX®, Edge i Internet Explorer® zaštitni su znakovi tvrtke Microsoft Corporation, registrirani u SAD-u i drugim državama.
 • Mozilla Firefox® zaštitni je znak tvrtke Mozilla Foundation, registriran u SAD-u i drugim državama.
 • MacOS®, Safari® i iPad® zaštitni su znakovi tvrtke Apple Inc., registrirani u SAD-u i drugim državama.
 • Android™ je zaštitni znak tvrtke Google Inc., registriran u SAD-u i drugim državama.

Informacije o patentu

Ovaj proizvod može biti obuhvaćen jednim ili više patenata ili prijavom patenta/ata koja je u tijeku. Pojedinosti potražite na: www.brainlab.com/patent.

Integrirani softver drugog proizvođača

Ovaj se softver djelomično temelji na sljedećem radu. Cjelovita obavijest o licenci i autorskim pravima dostupna je putem poveznica u nastavku:

Dodatna priznanja

Stepanov i McJones, licencija za „Elements of Programming”

autorsko pravo (c) 2009. Alexander Stepanov i Paul McJones

Ovim se dokumentom dopušta uporaba, umnožavanje, preinačavanje, distribucija i prodaja softvera i njegove dokumentacije bez naknade u bilo koje svrhe pod uvjetom da se prethodno navedena napomena o autorskim pravima pojavljuje u svim primjercima i da se napomena o autorskim pravima i ovo dopuštenje nalaze u svoj popratnoj dokumentaciji. Autori ni na koji način ne tvrde da je softver primjeren za neke određene svrhe. Softver se pruža u stanju u kakvom jest bez izričita ili prešutna jamstva.

Algoritmi iz „Elements of Programming” Alexandera Stepanova i Paula McJonesa, Addison-Wesley Professional, 2009.

Licencija za SGI C++ Standard Template Library:

 • Autorsko pravo (c) 1994. Hewlett-Packard Company

  Ovim se dokumentom dopušta uporaba, umnožavanje, preinačavanje, distribucija i prodaja softvera i njegove dokumentacije bez naknade u bilo koje svrhe pod uvjetom da se prethodno navedena napomena o autorskim pravima pojavljuje u svim primjercima i da se napomena o autorskim pravima i ovo dopuštenje nalaze u svoj popratnoj dokumentaciji. Tvrtka Hewlett-Packard Company ni na koji način ne tvrdi da je softver primjeren za neke određene svrhe. Softver se pruža u stanju u kakvom jest bez izričita ili prešutna jamstva.

 • Autorsko pravo (c) 1996. Silicon Graphics Computer Systems, Inc.

  Ovim se dokumentom dopušta uporaba, umnožavanje, preinačavanje, distribucija i prodaja softvera i njegove dokumentacije bez naknade u bilo koje svrhe pod uvjetom da se prethodno navedena napomena o autorskim pravima pojavljuje u svim primjercima i da se napomena o autorskim pravima i ovo dopuštenje nalaze u svoj popratnoj dokumentaciji. Tvrtka Silicon Graphics ni na koji način ne tvrdi da je softver primjeren za neke određene svrhe. Softver se pruža u stanju u kakvom jest bez izričita ili prešutna jamstva.

Oznaka CEOznaka CE označava da je proizvod tvrtke Brainlab usklađen s osnovnim zahtjevima Direktive Vijeća 93/42/EEZ („MDD”).

U skladu s pravilima direktive MDD, Viewer je proizvod klase Im.

Prodaja u SAD-u

Američki savezni zakon prodaju ove opreme dopušta isključivo liječniku ili na njegov nalog.

Br. proiz. 60917-71HR

Date of publication: 2019-08-01